TS1 Joystick - for spillere og for industri

  13.06.2018


Leter du etter en toakset joystick?

Enten du leter etter et spilltilbehør eller en kontroller for industriell bruk, er det viktig å kontrollere at joysticken du velger, oppfyller dine tilpassede behov.
Ruffy Controls er en fremvoksende leder innen elektronisk kontroll, og produserer banebrytende presisjonsspor. Deres innovative tilnærming betyr at deres produkter har et bredt utvalg av forskjellige muligheter slik at de kan tilpasses til spesifikke behov.
Så hva trenger du å tenke på når du velger en toakse joystick?
Toakse joysticks er vanligvis forbundet med spill, men dette er ikke deres eneste bruk.
Pålitelighet er et stort problem når du velger en joystick, spesielt i en industriell setting. Joysticks pålitelighet kan falle ned på håndtakspenningen og avbøyningen. Derfor er Ruffys TS1-joystick med sitt 2,5 millioner mekaniske syklusliv et kvalitetsvalg.
Presisjonsproportionalutgangen og gode retur-til-senterverdier betyr at TS1 er ideell for fjernkontrollapplikasjoner i trange rom med strenge krav.
Kompatibilitet med systemet er viktig. TS1-enheten er i samsvar med HID 1.1-standarden. HID - som står for Human Interface Device - er en del av den universelle USB-spesifikasjonen for eksterne enheter, som har som mål å oppmuntre maskinvare som er kompakt og sparer datarom, er robust og gjør at generisk programvare kan brukes.

HID-klassifiseringen betyr at TS1-styrespakene vil fungere ved hjelp av omborddrivere, slik at de raskt og enkelt kan installeres uten hodepine for programvarekompatibilitet.

Som en hall-effekt joystick, gir TS1 en pålitelighet som ikke finnes i mekaniske brytere, da hall effektbrytere ikke lider av kontaktstopp.
Hall-effekten - oppdaget i 1879 - har blitt et ord for pålitelighet i alle slags dagligdagsapparater og maskiner - fra bil-tenner til tastaturer, symaskiner til fabrikkroboter. Hall effekt sensorer er små, robuste, enkle å bruke og svært pålitelig.
USB-versjonen har en 10-bits oppløsning, og en 5VDC-forsyning via en USB-kabel. Den leveres med valg av metall eller plast, egnet for en rekke applikasjoner - og med et utvalg av tråkkede eller skårte hetter, trykknapp eller slitekopp aktuatorer, og varierte utgangsmuligheter (0V-5V, 0,5V til 4,5V, 0,25V til 4,75; 1V til 4V; USB; CURSOR CONTROL) Det er mange alternativer for skreddersydd spesifikasjon.

Den har en 45 ° vinkelbevegelse på X- og Y-aksen, og en fjærretning. Det finnes også kablingsalternativer som gjør at USB-kontakten kan kobles vinkelrett eller i riktig vinkel.
For hjelp med å konfigurere TS1 til dine eksakte behov, kontakt Nexus. Du kan se styrespaken på nettstedet vårt her. http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/RUFFY/Ruffy%20TS1%20Miniature%202%20Axis%20Hall%20Effect%20Joysticks